Test: Paradontax

IMG_5341Via The Insiders mag ik Paradontax testen.

Gefeliciteerd, dat je deze gids in handen hebt betekend dat je deelneemt aan deze campagne. Tijdens deze campagne ga je gedurende 5 weken Paradontax Ultra Clean tandpasta, de Paradontax tandenborstel en mondwater gebruiken en je ervaring delen met anderen.

Ik heb wel last van tandvleesproblemen. Regelmatig ontstoken tandvlees, vooral rond mijn menstruatie. Ook heb ik heel vaak aften. (maar dat is geen tandvleesprobleem.) Naar de tandarts is niet mijn favoriete uitje. Ik ken deze al een hele tijd, en hij weet dat ik geen fan ben. Hele aardige man hoor, en hij behandeld me heel voorzichtig en rustig. Ik ben zelfs met hem meegegaan naar een andere praktijk.

Goed. Paradontax dus. Een nieuwe smaak die ‘een ultra schoon en fris gevoel geeft’

Ik haalde mijn pakketje op, en pakte het uit.
Het is een groot pakket, veel spullen om uit te delen.
Voor mezelf dus een grote tube, mondwater en een tandenborstel. 20 tubetjes en een heleboel folders om uit te delen.

Ik neem straks mijn setje mee naar boven en ga het gebruiken.
Sommig mondwater wat ik eerder gebruikte vond ik zó smerig. En ik heb ook wel eens een merk getest waar ik blaren van in mijn mond kreeg. Ik ben dus benieuwd!

IMG_5343

One Response to “Test: Paradontax”

Leave a Reply

@ woonthier


Saskia - Mama van 2 mooie meiden van 6 en 3 - Labrador Benco - muziek - watersport - haken - Wandelen - Hardlopen! #sterkzijn !
Follow Me on Pinterest
Categorieën
Archief
Reading Challenge

2019 Reading Challenge

2019 Reading Challenge
Saskia has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide