Kerstvakantie – bucketlist van Wendy

In navolging van de zomer en herfst bucketlist maakte Wendy een kerst – Bucket -List.
Afgelopen zomer vulden Emma en ik de zomerlijst in. Wat gaan we in de zomervakantie doen?
Op haar lijstje stond onder andere zwemmen, picknicken en buiten spelen.
Op de mijne stond onder andere het fietsen naar Wintelre en buiten zwemmen.
Ik denk dat we alle plannen die we hadden gemaakt hebben uitgevoerd.

Omdat er een aantal dingen zijn die op mijn wensenlijstje staan voor de kerstvakantie vroeg ik Wendy of er ook zo’n lijst kwam. En diezelfde avond was ‘ie al klaar! Supersnel! (Sorry Wendy, als ik je extra werk bezorgde!)

Deze kerst – lijst kleurden Emma en ik gezellig samen in,
en ik schreef onze wensen erop.

Emma wilde graag zwemmen, naar andere oma (daar gaan we met kerst zeker naartoe!) en ze wilde ook graag televisie kijken. Dat kan natuurlijk!

Ik ben wat ‘lastiger’. Ik wil graag schaatsen (dát wilde Emma ook wel!)  En stroopwafels bakken. De laatste keer dat ik dat deed is 4,5 jaar geleden. Ik was hoogzwanger van Emma en midden in de zomer (25 graden ofzo) Ik vind zelfgemaakte stroopwafels zó lekker dat ik het graag nog eens doe. Even een dag kiezen dat Gijs thuis is, want met 2 kinderen lijkt me dat een uitdaging…
Ik ga graag mee zwemmen, en er is een bepaald ‘rondje’ dat ik graag zou willen – kunnen lopen na deze vakantie. Als ik dat kan ben ik ‘klaar’ (hoop ik!) voor de Drechtloop…
Oh, en ik ben uiteraard niet te beroerd om mee te gaan zwemmen met Emma en Lieke.

Ik denk dat wij ons niet gaan vervelen in de kerstvakantie!

De ijsbeelden waar ik graag naartoe wil zijn in Amsterdam. Een van de eerste dates met Gijs gingen we naar de ijsbeelden in Eindhoven. Mijn moeder zei al dat ze graag mee wilde, dus dat is ook geregeld!

img_0296

Wil je ‘m ook maken?
Hier kun je ‘m vinden!
Wil je ook nog lekker kleuren?
Hier vind je een gave kleurplaat van Wendy!

One Response to “Kerstvakantie – bucketlist van Wendy”

Leave a Reply

@ woonthier


Saskia - getrouwd - Mama van 2 mooie meiden van 4 en 1 - Labrador Benco - muziek - watersport - haken - fotograferen - Hardlopen! Hopelijk #saskiaruns151017!
Follow Me on Pinterest
Categorieën
Archief
Reading Challenge

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Saskia has read 0 books toward her goal of 20 books.
hide