Fotolog!

00 AFDRUKKEN8

Emma kijkt lekker een filmpje in bed. En waar wij moeten liggen?
We gingen een keertje kijken op de peuterspeelzaal. Ze vond het erg leuk en na de herfstvakantie mag ze voor het ‘echt.’
Nog een duikfoto van mijn opfrisles. Onderweg naar de rol achterover. Een heel gedoe om zover te komen. ‘Normaal’ zit je zo op de rand van de boot en hoef je niet zo’n moeite te doen om op het randje te komen…

Voor een docent die afscheid nam van mijn oude basisschool om met vervroegd pensioen te gaan maakte ik een pot drop. (het zit d’rop)
Ik maakte een blikje knakworst open. En wie was er als de kippen bij.
Op de foto met Shakespear, de kat van mijn nicht.

Ook ik heb ‘m, de pinkribbon armband van dit jaar. Dit jaar hoorde ik van iemand in mijn kennissenkring dat ze borstkanker heeft dus vond ik dat het doel weer moest steunen.
Een lichtje gemaakt.
Verjaardagscadeautje uitpakken. (foto gemaakt door Saar)

2 Responses to “Fotolog!”

  • Leuke foto’s. Ooo Emma al naar de peuterspeelzaal? Pff gaat hard! Fijn dat ze het leuk vond toen jullie gingen kijken.
    Leuk dat lampje. Staat schattig!
    Haha en Emma overdwars in bed. Ben jij op de grond gaan liggen? šŸ˜›

  • Wat een leuke foto’s! Wat wordt Emma al groot zeg en leuk dat ze binnenkort naar de peuterspeelzaal mag šŸ˜€ Grappig die droppot en die lichtjes staan gezellig!

Leave a Reply

@ woonthier


Saskia - Mama van 2 mooie meiden van 6 en 3 - Labrador Benco - muziek - watersport - haken - Wandelen - Hardlopen! #sterkzijn !
Follow Me on Pinterest
Categorieƫn
Archief
Reading Challenge

2019 Reading Challenge

2019 Reading Challenge
Saskia has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide