We zijn er nog!

Een tijd was het stil op de blog. De afgelopen dagen hebben we het zó druk gehad!
Zaterdag was fotodag bij de Zeegerplas in Alphen. Tegen het einde van de ochtend ging het helaas regenen. De foto’s moeten we nog uitzoeken, daar zijn we nog niet aan toegekomen. Na de lunch reden we via het winkelcentrum in Hoofddorp naar Zwaag voor een bezoek aan Jorien en Jeroen. We hebben heerlijk bijgekletst en lekker Chinees gegeten!
Zondag reden we naar Wintelre voor de verjaardag van Gijs zijn moeder. Het was een gezellige middag. Wel was het behoorlijk schrikken toen een van Gijs zijn tantes ziek werd. Ze viel en was erg ziek. De dokter is geweest, en hield het op een darminfectie. (maandag ging het alweer iets beter met haar) Nadat alle visite weg was hebben we nog heerlijk gekletst met Gijs zijn zus en zwager. Ook planden we een weekendje weg! We gaan we naar Landal de Berkenhorst. Ik heb er nu al zin in!

Daisypath Vacation Ticker
Omdat het vorig jaar niet goed ging met de vader van mijn zwager gingen zij de eerste avond al naar huis. Nu gaan we dus in de herkansing.
Maandagochtend had ik een afspraak bij de acupuncturist. Gijs ging mee. Er werden naalden geprikt in mijn been, voet en eentje in mijn buik. Ook lag ik een tijdje onder de warme lamp (heerlijk) en kreeg ik laser-acupunctuur op mijn rug.
Daarna reden we naar de verjaardag van Tonny. Het was een kort maar gezellig bezoek. ‘s Middags en ‘s avonds werkte ik bij Allegro en de Ursula.
Dinsdag voelde Gijs zich een vaatdoek. Nu was hij enorm verkouden en slap. ‘s Middags had hij een sollicitatiegesprek en ik speelde taxi-chauffeur. Voor die tijd gingen we even hier heen. Tijdens het gesprek reed ik naar Villa Arena. Ik kocht wat dingen bij de kookwinkel (eíndelijk een koksmes!!) keek bij Riviera Maison, de woonfabriek en de Prénatal. Daarna haalde ik Gijs weer op.
Vanmorgen moesten we naar de tandarts. Gijs en ik hadden beiden geen gaatjes, helaas moet mijn moeder terug voor een wortelkanaalbehandeling.
Gijs ging vanmiddag wederom op sollicitatie, en ging aan het werk.
Gijs is nogsteeds snipverkouden. Helaas moeten we de dansles vanavond wéér laten schieten.
De rest van de week is er genoeg te doen. Morgen weer naar de acupuncturist en ‘s middags en ‘s avonds werken.
Vrijdag moet ik naar de fysio, en heeft Gijs wéér een sollicitatiegesprek! (aan het aantal gesprekken ligt het niet!)
Het weekend is lekker relaxed hier. Alleen zaterdagavond werken, en verder lekker vrij!

dirkjan druk

3 Responses to “We zijn er nog!”

 • Zo …ik ben weer helemaal BIJ !
  Lekker dat jullie weer een weekend weg gaan…weer iets om naar uit te kijken
  Succes voor Gijs….en t ligt inderdaad niet aan t aantal he
  Maar de aanhouder wint …toch ?
  Nog een fijne avond …en morgen een fijne donderdag
  Groeten Sophia

 • Nou hij doet zijn best met al die sollicitaties…nu nog een keer een 2de gesprek hé. ik duim voor hem hoor

  Enne, beterschap, Elise

 • Hoi, Leuk dat je gereageerd had op mijn log. Ik wil jullie heel veel succes wensen in de weg naar jullie kinderwens.

  Gr. Marijke

Leave a Reply

@ woonthier


Saskia - getrouwd - Mama van 2 mooie meiden van 4 en 1 - Labrador Benco - muziek - watersport - haken - fotograferen - Hardlopen! Hopelijk #saskiaruns151017!
Follow Me on Pinterest
Categorieën
Archief
Reading Challenge

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Saskia has read 0 books toward her goal of 20 books.
hide