3 dagen na de operatie

Het is alweer 3 dagen geleden dat ik ben geopereerd! De tijd gaat snel. En dat zou je niet zeggen, want ik voer echt geen klap uit! Een beetje liggen op de bank en in bed, Serious Request kijken, wat lezen en een beetje twitteren op mijn GSM. En that’s it! Ik wil alles, maar heb nergens zin in of fut voor :S
Woensdagavond heb ik met hulp van Gijs even onder de douche gestaan. Dat was héérlijk! De pleisters mochten er ook af, en nu kon ik dus voor het eerst de hechtingen en de wondjes zien. Zoals de arts al zei zitten er twee sneetjes in mijn buik. Eentje echt in mijn navel, en eentje net boven mijn schaambeen. In elk sneetje zitten twee hechtingen. De onderste is nu alleen erg rood aan het worden, dus even goed in de gaten houden!
Ik vond het wel spannend om de pleisters eraf te halen, maar het viel me mee!
Na het douchen had ik verschrikkelijke last van mijn schouder. Dat komt van het gas dat ze in je buik blazen om ruimte te maken. Het deed enorm zeer, en ook ademen ging wat lastiger. Na een kwartiertje liggen zakte het gelukkig!
Ik heb twee dagen eigenlijk alleen maar een beetje gelegen.
Inmiddels heb ik ook besloten dat ik met Kerstmis niet zal werken. Ik zie het gewoon echt nog niet zitten. Ik ben nog nauwelijks buiten geweest (het was er gisteren ook geen weer voor, veel te koud)
Vandaag (vrijdag) ga ik wel even een rondje buiten lopen met mijn moeder!
Ik hou me dus lekker rustig de komende dagen!
Mijn moeder zorgt heel lief voor mij en Benco als Gijs werkt. Die is na vandaag ook lekker een weekje vrij!

Ik vind het trouwens heel raar als ik eraan denk hoe alles ging. Ik ben gewoon echt een stuk kwijt tussen naar de operatie gaan en terug komen, en hoe alles verliep. Ik realiseerde me ook ineens weer dat ik een prik tegen trombose heb gekregen enzo. Wat er allemaal kan gebeuren in een dag….Het moet allemaal nog een plekje krijgen, da’s wel duidelijk!


good_dog_bed

4 Responses to “3 dagen na de operatie”

 • Hopelijk zet je herstel goed door.

  Heel fijne Kerst!

 • Heel goed dat je je grenzen aangeeft en niet gaat werken! Zoiets is ook erg ingrijpend!
  Sterkte en fijne kerstdagen
  XxX

 • Ondertussen ben je op vakantie .. neem ik aan ? Laat je maar lekker vertroetelen en dan komt dat herstel vast wel goed.

  Fijne avond meid

  Elise

 • Lieke:

  Logisch dat je dit allemaal even moet verwerken.
  Wel heel fijn dat er geen ernstige zaken aan het licht zijn gekomen (tenminste, dat maak ik op uit je verhaal ??)
  Nou maar hopen dat 2011 “jullie jaar” wordt.
  Zou het je zó gunnen !

  Sterkte met je herstel en groetjes, Lieke

Leave a Reply

@ woonthier


Saskia - Mama van 2 mooie meiden van 6 en 3 - Labrador Benco - muziek - watersport - haken - Wandelen - Hardlopen! #sterkzijn !
Follow Me on Pinterest
Categorieën
Archief
Reading Challenge

2019 Reading Challenge

2019 Reading Challenge
Saskia has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide