Haken

Het Haakvirus is hier weer helemaal toegeslagen! Ik heb al een beren cupcake gemaakt, nog een olifant, en ben nu (al een paar avonden) bezig met een Teckel.
Ik kende de site van Koekeridoo al, maar nu is er ook de winkel ‘echt-studio’
Daar ga ik 3 januari, samen met mijn moeder, een workshop Zpagetti volgen.

Hoooked zpagetti is een unieke draadstof om makkelijk en snel mee te haken op XXL-formaat. Dit is mogelijk omdat zpagetti van stevige stretchmaterialen is gemaakt. De doorsnede van zpagetti draadstof ligt tussen de 0,8 en 1,2 cm, zodat je supergrote haaknaalden nodig hebt. Hiermee maak je in een handomdraai een hip tasje, mooi loungekussen of stoere poef. Hoooked zpagetti is gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam restmateriaal uit de mode- en textielindustrie. De collectie is gebaseerd op het actuele modebeeld en wisselt continu. Zpagetti draadstof bevat meestal 95% katoen en voor het overige deel elasthaan en/of lycra. Zpagetti is goed wasbaar op lage temperaturen en behoudt zijn vorm het beste door je artikel op de hand of in een kussensloop in de wasmachine te wassen.

Van de week ga ik nog wel even een pakketje bij hen bestellen om mee te nemen op vakantie!
Ze hebben een leuke give-away op hun blog!
Klik hieronder om naar hun blog te gaan, en laat daar een reactie achter. Dan maak je kans op een superleuke give-away!

give-away-1-klein

7 Responses to “Haken”

Leave a Reply

@ woonthier


Saskia - Mama van 2 mooie meiden van 6 en 3 - Labrador Benco - muziek - watersport - haken - Wandelen - Hardlopen! #sterkzijn !
Follow Me on Pinterest
Categorieën
Archief
Reading Challenge

2019 Reading Challenge

2019 Reading Challenge
Saskia has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide