Archive for november, 2010

Leuk!

Het leuke weekend is weer voorbij! De dansles ging weer best goed. We hebben al een tijdje niks nieuws erbij geleerd, dus dat zal binnenkort wel weer gebeuren ;)

Zaterdagochtend hebben we enorm lang geslapen, we werden pas om 10 uur wakker! Na het ontbijt reden we met Benco naar Nieuw-Vennep en daar heeft hij lekker gerend en gespeeld. Weer thuis heb ik cupcakes gedecoreerd. Die had ik vrijdagavond al gebakken. Speculaascupcakes en Chocolade-walnoot.

chocoladewalnootsintcupcake

‘s Middags nog een klein wandelingetje met Benco en daarna douchen en omkleden voor de laatste viering van Allegro. De verwarming in de kerk was wéér kapot, en we hebben dus ruim een uur in de kou gezeten! Ik had aan het eind enorm koude vingers, omdat de piano ook ijskoud was!
De meiden hebben goed gezongen, en het was een mooie viering.


img_8859img_8861

Na de viering hebben we nog even koffie en thee gedronken met de meiden en hun ouders, erg gezellig! En daarna waren we gelukkig weer een beetje opgewarmd!
Zondagmorgen werden we wéér om 10 uur wakker! Wat een slaapkoppen zeg! Na het ontbijt en het uitlaten van Benco reden we naar de Rai in Amsterdam om naar de Winner show te gaan. Benco bleef thuis, mijn moeder zou hem eten geven en uitlaten.

Op de Winner hebben we heerlijk rondgekeken en wat geshopt voor Benco.

img_8866 img_8871 img_8879 img_8896

Meer foto’s kun je hier vinden.

Weer thuis was Benco erg blij met zijn grote Flosstouw om mee te spelen!

img_8948

Ook namen we nog wat rawhide kluifjes, een nieuwe kleed, een mooie jachtlijn en een mooie knuffel voor hem mee.

‘s Avonds gingen we gezellig pannenkoeken eten met mijn ouders. Alvast voor Sinterklaas, en alle keren dat ze op Benco passen.
De komende week is een wat rustigere. Voor het eerst dus geen kinderkoor meer op maandagmiddag. Een aantal afspraken, en donderdagavond Sinterklaas vieren met de meiden van Spirit.
Hopelijk heb ik dan ook weer voldoende tijd om weer wat stukken te schrijven voor Op stap met de hond.
Maar dat gaat vast lukken! En misschien krijgen we wel sneeuw!

Weer helemaal bij!

Nou, dat bouwen van de nieuwe shop is behoorlijk veel werk. Ik heb alle teksten van het programma vertaald, en dat was een monnikenwerk. Nu ben ik bezig met de producten toevoegen aan de shop.
Dat kan nu veel netter dan in de andere shop. Ik hoop dat ik er snel mee klaar ben, dan kan ik het abonnement van de andere shop opzeggen.
het programma waarmee ik de nieuwe shop bouw moest ik ook betalen, maar dat heb ik er met 4 maanden uit!
Donderdag ben ik met Benco naar Langeraar gelopen, ruim 4 km. Daar had ik een stapel kopieerwerk bij de kerk, en dat heb ik dus geregeld. Mijn vader heeft ons weer opgehaald. Want heen én terug vond ik voor Benco én voor mij een beetje teveel van het goede!
Morgen, vrijdag, heb ik een vergadering met de kind koor en kerk- werkgroep in Nootdorp. De vorige vergadering was ik er niet bij dus moet even goed opletten ;)
En ‘s middags en ‘s avonds weer lesgeven en dansles.
Zaterdag ‘moet’ ik cupcakes bakken voor na de kerk. Het kinderkoor zingt voor het laatst omdat er nog maar 4 leden zijn. En daarna drinken we koffie met de ouders en de koorwerkgroep. Met cupcakes dus ;)
en zondag gaan we naar de Winner!

Ik liep een paar weken achter met mijn P365. Maar om nou met de eindstreep in zicht op te geven vind ik ook niks. Ik heb de boel dus weer even bijgewerkt!
Week 46
Photobucket Photobucket
Week 45
Photobucket Photobucket
Week 44
Photobucket Photobucket

Twee leuke filmpjes!

Gisteren kwam ik dit leuke filmpje tegen op internet.

Dit was de winnaar van dat jaar..

ps. ik ga niet doggydansen hoor, met Benco ;)

Weekend!

De laatste weken komt het er gewoon bijna niet van om door de weeks een blogje te schrijven. Te druk met van alles en nog wat. Werken, huishouden, trainen met Benco en leuke dingen doen, en de week is zo weer voorbij!
Dit weekend hebben we ons ook weer vermaakt met leuke dingen. Het was een vrij weekend voor mij, geen werk dus!
Vrijdagavond begon met dansles. Het ging allemaal best goed, sommige dingen weer even ophalen! We dansten voor het eerst dit lesjaar een Samba, en daar moesten we zeker even over nadenken. Uiteindelijk kwam het toch nog goed!
Zaterdagmorgen vierde buurmeisje Eke haar 4e verjaardag! Het was erg gezellig! Ze kreeg van ons barbabappa onderbroekjes, want ze is helemaal gek van barbabappa, stickers en glow-in-the-dark sterren voor op haar plafond!
‘s Middags reden we naar Brabant om daar even langs de (schoon)familie te gaan.
We maakten een wandeling over de Oirschotse heide, waarbij Benco een stuk lekker los kon rennen!

oirschot

Na het eten gingen Gijs en zijn moeder naar de kerk en bleef ik bij Benco. Dat scheelde namelijk een heleboel gezeul met Benco enzo. Ik heb lekker zitten lezen op mijn e-reader. En Benco lag lekker te slapen ;)
Zondagmorgen hebben we verschrikkelijk uitgeslapen, pas om half 11 waren we uit bed! En toen werd Benco ook ‘n beetje wakker! Luiaards!
We zijn begonnen om een eigen shop te bouwen met WordPress. Daarover later nog eens een blog! Maar na een poging van 2 uur met een plugin werden we niet gelukkig, en zijn we overgestapt naar een andere. Dat begint inmiddels ergens op te lijken.
De webshop die ik nu heb wordt gehost door een bedrijf, en dat kan ik niet genoeg naar mijn zin naar mijn eigen smaak aanpassen. En het kost elke maand geld. De plugin die ik nu kost moest ik ook wel betalen, maar dat heb ik er binnen 4 maanden uit! Hopelijk gaat het lukken!
Tussendoor heb ik nog even lekker gestept met Benco, en Gijs is mee geweest om foto’s te maken!

steppen

Na het steppen ging Benco weer slapen, en hebben wij zitten prutsen aan de shop – in wording.
‘s Avonds zou ik viskoekjes maken. dat heb ik ook gedaan, maar ze smaakten voor geen meter, en ze zagen er ook een stuk minder geflufft uit dan op het plaatje. Het werden frietjes…

Aankomende week heb ik weer een Kind Koor en Kerk-vergadering, ga ik jachttrainen met Benco, en zaterdag is de laatste viering van Allegro. En volgende week zondag? Dan gaan we naar de Winner in Amsterdam!

Fijn weekend!

Deze week heb ik me prima vermaakt met steppen met Benco, de shop en lesgeven.
Het steppen gaat steeds beter, maar soms vind Benco andere dingen leuker dan het meelopen aan de step,
waardoor hij wegkijkt of soms ineens stopt… We blijven oefenen!

benco-weekend

Weekend!

Het was weer een leuk weekend!
Zaterdagochtend deden we een paar boodschappen op de markt en ruilden we de boeken bij de bibliotheek. Ik haalde natuurlijk hondenboeken ;) want de ‘leesboeken’ lees ik op mijn e-reader!
Daarna keken we naar de intocht van Sinterklaas onder het genot van een broodje zalm ;) Daarna keken we naar Kinderen voor Kinderen. De jubileumaflevering van vorig jaar, maar was heel leuk om te zien.
Halverwege moesten we afhaken, want Benco moest uit. We liepen een ‘rondje kerkweg’. Dat is een rondje van zo’n 3 kilometer hier in de buurt. Een deel kan hij loslopen, en ook hebben we geoefend met de heupband.

stoomboot
Weer thuis was er even tijd voor een kopje thee, en daarna douchen en omkleden.
We werden om half 6 bij de Stopera verwacht voor het bedrijfsuitje van Gijs zijn werk. We gingen met ongeveer 60 man in een rondvaartboot, en maakten een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Dat was erg mooi in het donker! Onderweg kregen we een hapje en een drankje. Het was wel vol in de boot, en het grootste deel van de tijd heb ik lekker op het achterdek staan kijken!
Na een rondvaart van 1,5 uur werden we afgezet bij een restaurant aan het Marie Heinekenplein.
Daar kregen we de keuze uit Courgettesoep of Uiensoep als voorgerecht.
Na het voorgerecht kwam er een goochelaar. Eerst deed hij een truc met geld. Ik mocht het ‘witte briefje’ bewaren wat overbleef toen hij 20 euro had ‘kwijtgemaakt’. Uiteindelijk kwam de 20 euro weer terug hoor! Ook stopte hij nog een brandende sigaret in een jasje zonder dat er een gat in kwam.Als laatste stopte hij een spijker in zijn neus, yek! En daarna was het tijd voor het hoofdgerecht…
Zalm of in bier gestoofd kalfsvlees (hoe toevallig…)
Na het hoofdgerecht kwam de goochelaar terug, en deed was trucjes aan tafel. Ik mocht ook ‘slachtoffer’ zijn. Een erg goede truc was het! Ik kon niet begrijpen hoe het zat. Ik moest een onzichtbaar kaartspel schudden en een kaart in gedachten nemen. Daarna had hij een echt kaartspel en moesten een paar andere mensen een kaart noemen. En daar zat de mijne niet tussen. In het kaartspel zat 1 kaart omgedraaid, en dát was de kaart die ik gekozen had! Erg toevallig ;)
Het was erg leuk om te zien!
Na het toetje kregen we nog lekker een kopje thee, en om half 12 was het feest ten einde!

Zondagmorgen ging de wekker redelijk op tijd, omdat ik piano moest spelen in de kapel van Landgoed Ursula in Nieuwveen. Het was erg leuk om daar weer te zijn zonder Ursulaband. Wel leuk om te zien dat veel bewoners me kennen, ook niet-bandleden!

Na de lunch reden we naar Rosmalen om daar een step op te gaan halen. Het is een héle mooie geworden!

step2

Daarna reden we naar de Loonse en Drunense duinen in Kaatsheuvel. Daar hebben we heérlijk gewandeld, en Benco heeft er ook van genoten! Toen we daar liepen was het droog, dus dat was helemaal super!

duinen

Op de terugweg haalden we lekker Chinees, en ‘s avonds hebben we lekker wat op de bank gehangen. Gijs is helemaal verslaafd aan het Professor Layton – spel, dus tot hij het spel heeft uitgespeeld heb ik geen kind meer aan ‘m!
En Benco was moe van het rennen in de Duinen ‘s middags!
Ook maakte ik nog 2 bestellingen voor de shop klaar voor verzending! Maandag even naar het postkantoor brengen!
Ow, en nog even over toystory: We hebben de verzameling compleet!

toystory

Weekend’opdracht’

Doen jullie allemaal mee met onze winactie?

Het enige dat je hoeft te doen is een reactie achterlaten bij

dit artikel

op op stap met de hond.

je kunt het leuke (kinder)boekje van Dorette winnen, én een leuk knutselpakketje om een gipsen labrador te maken.

Doen jullie allemaal mee?

toosje

Druk!

Dat is het hier! Toen ik begon met op stap met de hond was het ook een deel tijdverdrijf, en nu wordt het gewoon ‘hard werken’.
Er is wel iets meer werk bijgekomen, maar ook werk ik meer als musicus. Geeft niks, ik vermaak me prima dus.
Gisteravond (woendag) heb ik de workshops pop4kids afgesloten. Het concert ging érg goed, en de koorleden hebben goed hun best gedaan!

img_8778

Nu hopen we dat er een popkoor van minimaal 15 leden door kan blijven gaan, maar of dat zo is? Er waren kinderen ‘die het nog niet wisten’, kinderen die vroegen ‘of het volgend jaar weer was’ maar of er ook genoeg kinderen blijven? Er waren er veel die de uitvoering wel leuk vonden, maar het repeteren niet, tsja, zonder repeteren geen optredens!
Volgende week hoor ik er meer over!

Meer fotos en informatie over het pop4kids project kun je vinden op mijn koordirigent-site.

Met Benco ben ik het lopen aan de heupband aan het oefenen. Als het goed is gaan we zondag een step ophalen, en dan hebben we in ieder geval al wat geoefend. Normaal loopt Benco altijd (nouja..)netjes links van me, maar met steppen moet hij rechts lopen. Dus aan de heupband rechts. Maar dat vind hij best moeilijk! En de aandacht moet bij mij blijven! Gaat vaak goed, maar als er een andere hond voorbij komt wil hij die nog wel eens van dichtbij gaan bekijken. Da’s niet de bedoeling natuurlijk!

heupband

Vandaag (donderdag) heb ik het voorlopig laatste gesprek gehad bij het FIOM. Niet dat alles over is, dat we eruit zijn enzo, maar ik ben weer wat rustiger. En hopelijk blijf ik dat voorlopig even. Het diepe dal is weer voorbij. En dat is maar goed ook, want dat dal was echt heel eng! Ik mag bellen als ik weer een afspraak wil, of als het gewoon goed blijft gaan, zodat dan het dossier gesloten kan worden.

Het aankomend weekend hebben we weer een paar afspraken. Zaterdag is het bedrijfsfeest op Gijs zijn werk. Een rondleiding in de fabriek, varen en een dinnershow. Ik ben heel benieuwd!
Zondagochtend zingt het kinderkoor waar ik pianist van ben in de Ursulakapel in Nieuwveen. Ik ben benieuwd hoe dat zal gaan! En ‘s middags dus de step…
Hij mag alleen mee als hij in de auto past met Benco erbij. De meneer van de Steppen heeft me verzekerd dat dat past, dus ik ben benieuwd!

Ik ga me nu gauw uit de voeten maken hier, en bij de tv zitten. Benco ligt naast me (ik zit aan de tafel) en hij ligt enorme stink-winden te laten, yek!

hond-op-de-step

In de Alphen.cc

Vandaag staat op stap met de hond in de Alphen.cc!

Wil je het artikel lezen?

Klik hier

krant

Toystory II

Het verzamelen gaat verder, we hebben ook al wat geruild via Marktplaats!

We zoeken nu nog:

Bullseye (paard)

Stretch (octopus)

We hebben dubbel
soldaat (liggend) 2x
RC (autootje)
Chunks (monster)
Woody
Jessy

toystory

@ woonthier


Saskia - getrouwd - Mama van 2 mooie meiden van 4 en 1 - Labrador Benco - muziek - watersport - haken - fotograferen - Hardlopen! Hopelijk #saskiaruns151017!
Follow Me on Pinterest
Categorieën
Archief
Reading Challenge

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Saskia has read 0 books toward her goal of 20 books.
hide