Archive for the ‘Feestjes’ Category

Hoera!

Vandaag is Gijs jarig!
Gefeliciteerd!!
We gaan lekker naar de Veluwse Bron vandaag!

klein

Vaderdag!

Inmiddels traditie. Elk jaar maken we een foto met deze letters. We hebben ook nog een O….
De vijfde foto op rij voor Emma, en de tweede met Lieke.
Letters komen van Xenos, maar ik weet niet of ze die nog hebben.

 

blogvaderdag

 

Fijne vaderdag!

Wij vergeten niet…

de vaders zonder kinderen
en
kinderen zonder vader

dad

Merry Christmas <3

tekst-klein

Vrolijk Pasen!

Vrolijk Pasen iedereen!

Voor het eerst in járen ben ik weer eens vrij. Heel veel jaren achter elkaar zongen we de paaswake met het koor. Erg mooi en indrukwekkend altijd. Maar dit jaar een keertje niet.

Eerste Paasdag gaan we ‘traditioneel’ lunchen met de families bij ons thuis. Daar treffen we op Paaszaterdag allerlei voorbereidingen voor.
Tweede Paasdag is er van alles georganiseerd in het dorp en daar willen we even gaan kijken. En verder? Lekker relaxen en genieten van ons gezinnetje!

Pasen2015

Hoera voor Oma!

mama60

Fijne avond!

Fijne pakjesavond voor iedereen!

Image1

Jarig!

Afgelopen woensdag was ik jarig, en had Gijs gezellig en vrije dag!
‘s Morgens werd ik al verwend met twee waardebonnen voor een speurles met Benco.
Na het ontbijt gingen we naar Echtstudio, waar ik mocht shoppen van Gijs. Leukleuk!
De keuze was groot, maar het is gelukt.
Ik zocht in opdracht van Gijs twee boekjes uit, en uit beide boekjes koos ik 1 project waar ik de benodigdheden voor kocht.
Het werden ‘autootjes haken’ en ik zocht wol uit voor het busje en ‘Zoomigurumi deel 2′ en ik zocht wol uit voor Otto Schildpad.

foto 1

Na het shoppen en de lunch maakte ik een lange wandeling met Benco en kwamen mijn ouders even langs.
‘s Avonds met z’n drietjes uit eten bij een Sushi & Grill- restaurant in Aalsmeer. Heerlijk was het!
foto 6

foto 5

 

Het was een hele gezellige dag met ons drietjes. Zaterdag vierde ik mijn verjaardag voor familie en vrienden. Net zoals elk jaar was ik van tevoren weer druk met verzinnen of en hoe ik het ging vieren. Ook omdat mijn Opa van 80+ er nu nog is. Het was een erg gezellige dag. ‘s Middags met een grote groep van (vooral) familie en ‘s avonds een klein clubje vrienden. En ineens was het kwart over 1….

Ik ben erg verwend met allerlei leuke boekjes (deze en deze bijvoorbeeld), creatieve spullen en cadeaubonnen. En natuurlijk lekker douche – spul!

Nu zijn alle feestjes gevierd en ben ik dan echt 34. Daar ga ik maar een jaar van genieten dus :)

 

Hoera!

34

Topweekend!

Afgelopen dagen waren druk maar super!
Het begon met een feest in Emmeloord op vrijdagavond. Mijn nicht en haar man vierden hun verjaardag samen. Het was erg gezellig, leuk om iedereen weer te zien. Ik schoof rond half 2 ons bed in, waar Gijs nog wakker lag te zijn. Ik kwam zachtjes de kamer binnen sluipen en hoorde ‘hoi!’ Volgende keer hoef ik niet zachtjes te doen….

Zaterdagmorgen rustig opstarten en ik maakte een lange wandeling met Benco. Hierna vertrokken we naar Eindhoven waar ik een ‘opfrisles duiken’ zou doen. Mijn laatste duik was een jaar of 5 geleden, en ik wilde dit graag weer eens doen. Niet met de essentie om gelijk het buitenwater weer in te gaan, maar vooral omdat het heel leuk is.
In het theorie deel en het opbouwen van de set had ik wat ‘owjaaaaa!’ momenten. En dat bleef eigenlijk de hele les zo. Vooral het begin (het water ingaan) vond ik spannend, en het eerste rondje onder water. Maar eigenlijk viel het me erg mee, en voelde ik me al heel snel weer prettig onder water. En dat kwam zeker ook door de (bevriende) instructeur die super relaxed en rustig was. (Thnxx!!)
Ik heb weer veel plezier gehad onder water, hoewel het ook een aanslag op mijn lijf was. Gelukkig kon ik na een  warme douche weer prima bewegen!

plonsRol achterover. *vond ik leuk!*

Ondertussen waren Gijs en Emma lekker samen aan het zwemmen. ‘s Avonds nog met z’n allen uit eten. Erg gezellig en erg lekker! Emma sliep lekker in de auto terug naar huis, en Gijs en ik waren weer helemaal bijgekletst. Ik blijf dat toch wel gezellig vinden, in het donker in de auto naar huis.
haak5

Zondagmorgen waren we weer op tijd wakker, ik gaf een ‘HaakMeisjesHighTea’ #HMHT Dit alvast voor mijn verjaardag. ‘s Morgens bakte ik allerlei lekkers.
Ik werd verwend met leuke cadeautjes, ik had het druk met uitpakken.haak3

haak2
Het was heel gezellig met Saar, Riz, Kirsten en Diana.
Ik haakte aan mijn vierkantjes voor de Scheepjes-Crochet Along. Na veel uithalen, wat gepruttel en gebrom had ik toch aan het einde van de High-Tea mijn eerste vierkantje af. Ik begon net aan mijn tweede, en die ging al iets gemakkelijker.

haak4   haak1

We hebben ons in ieder geval uitstekend vermaakt. Kirsten maakte haar #CAL deken af. Nu alleen de rand nog. Diana haakte ook een vierkantje van de scheepjescal. Wat ik wel erg handig vond, zo kon ik even spieken. Riz haakte eikeltjes en Saar aan een omslagdoek.
Behalve al het gekakel leerde ik vandaag wat een woonketting is, en dat die dingen best duur zijn. Weer wat geleerd!
Nadat de meiden weg waren ben ik nog even lekker met Benco op pad geweest. Gijs en Emma bleven thuis spelen, en kleuren (daar is ze helemaal verslaafd aan)

En zo kwam een leuk weekend ten einde! Aankomende week is er weer genoeg te doen. afspraken, mijn jaarlijkse functioneringsgesprek als ‘medewerker muziek’ , woensdag mijn ‘echte’ verjaardag en dat vier ik zaterdag. Uiteraard moeten daar wat voorbereidingen voor getroffen worden. En werken natuurlijk……

emma

Emma’s feestje

Zaterdag was Emma’s feestje. We begonnen met een lunch voor de Opa’s en Oma’s. Soep met broodjes en lekker beleg. Emma werd al verwend met een hoop cadeautjes.
Vanaf een uur of 3 kwam de ‘andere’ visite binnendruppelen. Helaas hadden de meeste kindjes afgezegd, maar het bleef een gezellig feestje. Emma speelde met allerlei leuks en ‘kletste’ met iedereen.
De mooie taart werd aangesneden, en Emma snoepte lekker van het randje. (en later van een stukje)

Het was een hele gezellige middag. ‘s Avonds aten we frietjes, en Emma viel boven haar bord in slaap, zo moe was ze.
Emma2

Zondag hadden we nog een gezellige middag en avond met vrienden. We hebben een sloepje gehuurd en hebben een rondje gevaren over de Braassem en de Westeinderplassen. Erg leuk en gezellig. Ook Emma vermaakte zich met rondkijken. Ik heb geen foto’s gemaakt, er waren genoeg camera’s aan boord, en ik hoop nog wel wat foto’s te zien. En (een stukje van) een filmpje. ‘s Avonds zijn we uit eten geweest bij Eetze. Een buffetrestaurant, maar (achteraf) vond ik de ‘groep’ te klein en het erg onrustig. Je kon nauwelijks een gesprek voeren nu er steeds wel iemand aan de wandel ging. (inclusief Emma)  Het eten was wel erg lekker, maar volgende keer gaan we weer ‘gewoon’ uit eten denk ik.
(ik kreeg alweer een tip van een nieuw restaurant, dus ik voel een etentje aankomen….)

klein

Het was een geslaagd en gezellig feest – weekend. Maar ook vermoeiend! Emma sliep van zaterdag op zondag (meer dan) klokje rond, en van zondag op maandag ook meer dan 10 uur. Kleine slaapkop :)

@ woonthier


Saskia - getrouwd - Mama van 2 mooie meiden van 4 en 1 - Labrador Benco - muziek - watersport - haken - fotograferen - Hardlopen! Hopelijk #saskiaruns151017!
Follow Me on Pinterest Photobucket
Categorieën
Archief
Reading Challenge

2017 Reading Challenge

Saskia has read 0 books toward her goal of 15 books.
hide