Archive for the ‘Feestjes’ Category

Schapenfeestje!

Afgelopen zondag vierden we Lieke haar tweede verjaardag. Ik vind het leuk om die verjaardagen in een thema te gieten waar de interesse van de jarig op dat moment naartoe gaat. Zo hadden al Woezel en Pip en Frozen voor Emma en Lieke’s eerste verjaardag had een regenboogthema.  Lieke’s lievelingsknuffel is een schaap ‘Paap’ en daarom koos ik dit jaar voor een schapenthema. En laat ikzelf schapen nou ook heel leuk vinden. Met een beetje van mezelf en een beetje van Pinterest kwam ik een heel eind.
De taart liet ik maken door een mevrouw hier uit de buurt, die ik ken van de hondenplons.
Ik bestelde wat leuks bij Aliexpress. Oa. zwart – witte rietjes en drie dezelfde bedeltjes van een schaap.

schaap3

Voor de verjaardagsmuts bleek ik nog een schapenstofje te hebben liggen. Stevig vilt aan de andere kant, een uitgeknipt cijfer van vilt en een haarspeldje (via Aliexpress) leverde een best leuke muts op. (ik krijg er elk jaar meer handigheid in…)

schaap5

 

Via pinterest vond balonnen die veranderd waren in een schaap. Ik kocht witte balonnen en maakte er hoofdjes en pootjes aan. Gijs vroeg eerst wat ik ging doen, en toen hij het zag lag hij eerst 5 minuten onder tafel van het lachen. Maar vond ze wel heel tof. (ik kreeg er een hoop complimenten over!) schaap1

 

Van plastic drinkbekertjes maakte ik een schapenlijf met een hoofd van papier. Er gingen (veel!) meer bekertjes in dan ik dacht en zo gemakkelijk als het leek was het niet. (het ding was klaar, en toen vond ik bij de action een betere nietmachine dan we hadden….) Het was eigenlijk de bedoeling dat ‘ie buiten zou staan, maar omdat het best hard waaide en af en toe regende durfden we dat niet aan, bang dat ‘ie vol zou lopen en in zou storten…
schaap6

 

Onder het tafelziel op de kleine tafel legde ik schaapjes gemaakt van taart-doily’s. Niet teveel, want het hobbelde wel, met die wiebelogen.schaap4

 

De gasten die weg gingen kregen een schaapje van / met popcorn mee. Simpel maar wel heel grappig.
schaap2Het was een leuk thema om me ‘op uit te leven’
Op naar de volgende. Dat gaat een flamingothema worden voor Emma’s vijfde verjaardag. De eerste bestelling bij Ali is al gedaan, nog even bedenken wat er geknutseld gaat worden. Emma gaat ook haar eerste partijtje geven én voor het eerst trakteren op school. Dus ik kan wat betreft mijn creativiteit weer helemaal los!

 

Lieke 2 jaar!

Vandaag is ons kleinste meisje jarig!
Afgelopen zondag vierden we haar feestje. Ze had het prima naar haar zin en is enorm verwend!

Vandaag gaan we met z’n viertjes iets leuks doen en pannenkoeken eten.

 

blog

Gefeliciteerd met je verjaardag lief moppie!
We genieten elke dag van je!

blog2

Hoera!

Vandaag is Gijs jarig!
Gefeliciteerd!!
We gaan lekker naar de Veluwse Bron vandaag!

klein

Vaderdag!

Inmiddels traditie. Elk jaar maken we een foto met deze letters. We hebben ook nog een O….
De vijfde foto op rij voor Emma, en de tweede met Lieke.
Letters komen van Xenos, maar ik weet niet of ze die nog hebben.

 

blogvaderdag

 

Fijne vaderdag!

Wij vergeten niet…

de vaders zonder kinderen
en
kinderen zonder vader

dad

Merry Christmas <3

tekst-klein

Vrolijk Pasen!

Vrolijk Pasen iedereen!

Voor het eerst in járen ben ik weer eens vrij. Heel veel jaren achter elkaar zongen we de paaswake met het koor. Erg mooi en indrukwekkend altijd. Maar dit jaar een keertje niet.

Eerste Paasdag gaan we ‘traditioneel’ lunchen met de families bij ons thuis. Daar treffen we op Paaszaterdag allerlei voorbereidingen voor.
Tweede Paasdag is er van alles georganiseerd in het dorp en daar willen we even gaan kijken. En verder? Lekker relaxen en genieten van ons gezinnetje!

Pasen2015

Hoera voor Oma!

mama60

Fijne avond!

Fijne pakjesavond voor iedereen!

Image1

Jarig!

Afgelopen woensdag was ik jarig, en had Gijs gezellig en vrije dag!
‘s Morgens werd ik al verwend met twee waardebonnen voor een speurles met Benco.
Na het ontbijt gingen we naar Echtstudio, waar ik mocht shoppen van Gijs. Leukleuk!
De keuze was groot, maar het is gelukt.
Ik zocht in opdracht van Gijs twee boekjes uit, en uit beide boekjes koos ik 1 project waar ik de benodigdheden voor kocht.
Het werden ‘autootjes haken’ en ik zocht wol uit voor het busje en ‘Zoomigurumi deel 2′ en ik zocht wol uit voor Otto Schildpad.

foto 1

Na het shoppen en de lunch maakte ik een lange wandeling met Benco en kwamen mijn ouders even langs.
‘s Avonds met z’n drietjes uit eten bij een Sushi & Grill- restaurant in Aalsmeer. Heerlijk was het!
foto 6

foto 5

 

Het was een hele gezellige dag met ons drietjes. Zaterdag vierde ik mijn verjaardag voor familie en vrienden. Net zoals elk jaar was ik van tevoren weer druk met verzinnen of en hoe ik het ging vieren. Ook omdat mijn Opa van 80+ er nu nog is. Het was een erg gezellige dag. ‘s Middags met een grote groep van (vooral) familie en ‘s avonds een klein clubje vrienden. En ineens was het kwart over 1….

Ik ben erg verwend met allerlei leuke boekjes (deze en deze bijvoorbeeld), creatieve spullen en cadeaubonnen. En natuurlijk lekker douche – spul!

Nu zijn alle feestjes gevierd en ben ik dan echt 34. Daar ga ik maar een jaar van genieten dus :)

 

Hoera!

34

@ woonthier


Saskia - getrouwd - Mama van 2 mooie meiden van 4 en 1 - Labrador Benco - muziek - watersport - haken - fotograferen - Hardlopen! Hopelijk #saskiaruns151017!
Follow Me on Pinterest
Categorieën
Archief
Reading Challenge

2017 Reading Challenge

Saskia has read 0 books toward her goal of 15 books.
hide