Archive for the ‘Hardlopen’ Category

Zomerbucketlist 2017

Vorig jaar vulden we voor het eerst een zomerbucketlist in. Fietsen naar brabant, naar het strand en buiten zwemmen stond erop.
Met Kerst maakte Wendy er weer eentje. Toen wilden we schaatsen en stroopwafels bakken.

Wat staat er dit jaar onder andere op onze zomerbucketlist?

IMG_6467

Emma

 • Zwemmen (gedaan, dat er nog maar vele keren mogen volgen!)
 • Naar andere oma
 • Nog een keer zwemmen
 • in de tent slapen (gedaan, was leuk!)
 • ijsje eten (dat er nog maar velen mogen volgen!)

Saskia

 • Buiten zwemmen (hebben we inmiddels gedaan!)
 • Rondje Bilderdam hardlopen
 • Naar het strand, wandelen
 • Met Emma een nachtje in de tent slapen (hebben we gedaan!)
 • Fietsen en picknicken
 • Buiten ontbijten (tijdens het kamperen al gedaan, maar graag nog eens!)
 • Wafels bakken

IMG_6466

De zomerbucketlist van Wendy vind je hier:

Geblesseerd :(

Sinds de 10k in Leiden heb ik niet meer hardgelopen.
De eerste week omdat het (veel) te warm had, en omdat ik niet durfde. De eerste keer lopen na een evenement vind ik altijd zwaar. En het gaat dan ook voor geen méter.
Bijna een week na de Leiden 10K kreeg ik wat last van mijn rug. Na een etentje met vrienden voelde ik wat, en in een paar dagen breidde zich dat uit tot ‘mijn eigen schoenen niet meer dicht kunnen maken.’

 

Gelukkig had ik al een afspraak bij de fysio staan, en de maakte mijn rug wat los. Het was een best wel pijnlijke aangelegenheid, maar alles voor beter bewegen. Want als de fysiotherapeut je schoenen dicht moet maken, dan gaat er iets niet goed. Gelukkig hielp hij me. Ik had al gezegd dat ik anders wel in de wachtkamer zou gaan proberen, dan kon hij door….
Hardlopen mocht niet.
Wel heb ik wat gewandeld en gefietst. Want dat mocht wel. Zwemmen durfde ik nog niet, ik was bang dat ik uit het bad getakeld zou moeten worden.
IMG_5069
Inmiddels heb ik de tweede behandeling voor mijn rug gehad, en zijn we 2 weken ‘onderweg’.
Deze week (tot donderdag) mag ik nog niet lopen, daarna (waarschijnlijk) weer rustig opbouwen.

Ik wil graag weer lopen. Graag opbouwen naar de 10 Engelse Mijl van de Dam tot Damloop. En onderweg naar mijn verjaardag! #saskiaruns151017
Ook zie ik wel op tegen weer lopen. Hoe zal het gaan? En ga ik het nu wel halen?!

Nou, afwachten tot donderdag en dan gaan we zien…

555ab722d9d48ca661bff7045b139691

Leiden Marathon – 10K

Het was alweer een tijd geleden, maar ik won 2 startbewijzen voor een afstand naar keuze bij de Leiden Marathon. Ik koos voor de 10km, en vroeg mijn tante mee. Zij heeft 2 halve marathons gelopen, dus dat moet vast kunnen ;) En ze wilde mee!

startbwijs

Zaterdag had ik met mijn moeder het startbewijs opgehaald in de Pieterskerk. Leuk om daar eens te zijn. We kochten beiden een flipbelt. Ik om mee hard te lopen (er zit geen zakje in mijn korte broek…) en zij voor haar insulinepomp. Nog even door de stad, lekker lunchen en fruit mee van de markt. (Parkeergarage Lammermarkt. Gouden tip wat mij betreft. Net nieuw!)
We besloten met de trein te gaan, want parkeren in Leiden op zo’n drukke dag leek ons nogal een uitdaging…. We bleken allemaal in dezelfde trein te zitten, dus dat scheelde weer zoeken. We zochten waar we onze bagage konden afgeven en zagen ondertussen de marathonlopers gaan. Die waren er al bijna! Super knap!
We kwamen uit in de Pieterskerk. Even omkleden, rustig naar (nog een gewone) wc en daarna spullen afgeven. Op naar de start. We waren veel te vroeg, maar er was meer dan voldoende te zien. We zaten prima.
IMG_4792
Om even voor half 3 nog even langs de dixi (neus dicht!) en daarna het startvak in. We stonden in het laatste startvak, dus voor we weg konden zou nog wel even duren. Een meneer stond zich druk te maken. Ja, en ik was ingelopen, en ik wilde knallen, en zo kun je toch nooit een snelle tijd lopen, als je zo lang moet wachten?! We hebben ‘m even uitgelegd dat er een chip achterop zijn startnummer zat, en dat de klok ging lopen als hij over de matten ging….
Na een minuut of 20 gingen wij ook over de start!

P1140242

1-3 km

Even zoeken. Kijken waar we kunnen lopen, waar we heen moeten. Plekje zoeken, tempo zoeken (veel te snel, achteraf….)
Die meneer die wilde knallen? Die haalden we hier in ;)

3-5 km

Zijn we nou nog niet bij het waterpunt? Wat is het warm! Manman, zijn we er nou nog niet? Is er al water?!

5-7 km

Jeej! Waterpunt! Sponzen, bekertje water. Even wandelen. Het eerste kraampje had water. Daarna alleen sportdrank, dat was wel jammer. De sponzen waren lekker verfrissend! (en leuk! Ik stopte er eentje onder mijn belt voor de meiden. Als ik ‘m zat was zou ik ‘m wel weer weggooien. Ik ruilde ‘m nog ergens voor een natte. Maar op de finish had ik er nog eentje, haha)
Ik zag de trainer van de loopgroep staan, er was hier sowieso veel te zien en te beleven. Leuk! Bandjes, muziek, (waar hálen sommige mensen de ‘muziek’ vandaan…)

7-9 km

We zijn er bijna, maar nog niet helemaal…Dat PR zat er nog in. Als ik bleef lopen.

9-10 km

Ik had nog wat over, op weg naar een PR. Maar wat duurde het láng voor de finish er was. Nog een bergje, nog een bocht, pffff. Oh! Zijn we hier! He! daar is de finish! hèhè.
P1140244

Finish!

Eindsprintje! Finish! Daar stonden Gijs, de kinderen en mijn ouders. Volgens mij een PR. kort achter mij kwam mijn tante over de finish. Die had niet meer over voor een sprintje.
Er was ruimte hier, heel fijn! de ervaring is dat het vaak druk is na de finish.
Doorlopen voor de medaille (die ze omhingen, zo leuk is dat altijd!) water, een banaantje. Biertje had ook gekund maar dat deden we maar niet!
Op zoek naar de familie, onze spullen. De tassenuitgifte was hier super geregeld. Ingeleverd bij de Pieterskerk, ophalen ergens anders. Super! En ze werden bij je gebracht ;)
IMG_4797Het was een gave loop. Wel warm. Ik moet best wel wennen aan hardlopen met deze temperaturen. Ik wil graag op zoek naar een zonnebril. Misschien gaat dat beter dan met een petje op mijn hoofd.
Enthousiast publiek langs de kant, leuke bandjes en goede verzorging. Voor herhaling vatbaar! Hoewel de Nightrun me ook wel leuk lijkt om een keer te doen.

Blij, en zeker tevreden over de tijd. Sneller dan mijn eerste 10k die ik in januari liep! (en veel sneller dan die van maart bij de 20 van Alphen!)

IMG_4801

 

Zeebodemloop

Het begon met een theezakje…..
Een tijdje terug kon je bij Pickwick theezakjes laten maken met een vraag erop.
Dus ik vroeg Martijn of hij de zeebodemloop wilde lopen.
En zijn antwoord was ja ;)

En vandaag was het zover. Ik was best gespannen, omdat ik wist dat Martijn met zijn atletiek-verleden véél sneller liep dan ik.
Het was “we zien elkaar bij de finish” of “samen uit, samen thuis” waarbij ik sneller en hij langzamer moest lopen. We spraken af dat we wel zouden zien.
Al een paar dagen appten we heen en weer over het weer. Het zou precies tussen half 1 en 1 regenen…..
Maar niets was minder waar. Het zonnetje scheen en het was best warm.

IMG_4456

De starttijd was niet ideaal. Half 1. Inschrijven tot 12 uur dus daarna nog tijd genoeg.

het was een lekker loopje.
Wel een beetje warm plotseling, maar de organisatie had voor water en sponzen gezorgd, op 2 plaatsen zelfs!

1 – 3 km

In de eerste kilometer was het even zoeken naar loopruimte, maar dat was snel geregeld.
Wel kwam er iemand vlak achter me lopend, al stampend en nogal hijgend. Martijn was ik ff kwijt, en ik wilde degene die bij mij aangehaakt ook wel even afschudden. Een beetje aangezet en toen bleek Martijn weer achter haar te lopen en kwam weer tevoorschijn.
We hobbelden lekker door. Niet zo heel veel te zien onderweg. Af en toe wat publiek, maar verder bomen ;)

3 – 4 km

Ik had het ff zwaar. Het was best warm, ik had een lange broek aan. Stom. (ja. Gemekker. 2,5 week terug liep ik 14 km…)

4 – 5 kmIMG_4468

Laatste stukkie! Nog even náár de brug en de brug op. Voor een PR moest er nog wat gebeuren. Doorlopen dus!

En dat PR liep ik. Leuk! 2 seconden per kilometer minder dan mijn vorige PR. Lekker bezig!

Na de finish werd ik een beetje bibberig weer. Even zitten en wat rozijntjes eten ;) Daar ga ik van de week toch eens naar vragen als ik weer een consult heb bij mijn ‘coach’ 

Lekker loopje vandaag! Dankjewel Haas Martijn ;) Volgend jaar 10?

 

IMG_4458

Muzikale Maandag

Deze hoorde ik tijdens de Johan Cruijff Run. Op een lang en saai stuk galmde dit lied uit een speaker.
En die kwam best even binnen. Ik had het er later nog even over, en ik bleek niet de enige waarbij dat zo was ;)

In iedereen leeft een winnaar,
als je gelooft kan je alles aan.
D’r schuilt een kracht diep van binnen,
laat de angst je niet verslaan.
Want als je hart ernaar verlangt,
dan leidt de weg er vast wel toe.
In iedereen leeft een winnaar dus ook in jou.

 

 

Johan Cruijff Run

Op 25 april zou Johan Cruijff 70 geworden zijn. Ter ere daarvan was er een loop in Amsterdam.

De Cruyff Foundation 14K Run is een Social Run die start in het Olympisch Stadion. Via een route van 14 kilometer langs memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff eindigt de run bij de Amsterdam ArenA. Een prachtige manier om stil te staan bij het gedachtegoed van Johan Cruijff.

Nou heb ik niet zoveel met voetbal, mijn vader kijkt naar Ajax ;) En 14K leek me een mooie afstand, opbouwen richting de halve marathon. Dus schreven we ons in. blog Redelijk op tijd vertrokken we naar het Olympisch Stadion. We liepen er een rondje omheen en haalden ons shirt op. Voor het polsbandje van René moesten we nog even in de rij. Wat achteraf niet nodig bleek… Tas inleveren en daarna wachten op de start om 20.14u. We waren  met z’n 6500-en en de eerste lopers kregen een High Five van Sjaak Swart en nog wat bekende mensen. Dus het duurde even voor we weg waren. Ruim een kwartier om precies te zijn. Maargoed we gingen. blog1

0 – 4 km

Een paar hagelstenen, tempo zoeken. Door het Beatrixpark en langs de RAI. Er stonden best veel mensen langs de weg, leuk!

4 – 6 km

Hier kwamen we de eerste wandelaars al tegen. Door het Martin Luther King Park, langs ‘De Mirandabad’(hey, daar ben ik vroeger wel eens geweest!) En daarna over en langs de Amstel. Hier zagen we mensen afsnijden. Lopend over de trap naar beneden ipv een rondej over het fietspad…bij ongeveer 6km was ook een waterpunt. Mét live muziek. Zo leuk!

6 – 8 km

Even een beetje zwaarder. Langs de Breitnertoren (hey! Hier was ik met Lieke!) en daarna langs de Weespertrekvaart (??) Dat was een saai en lang stuk.

8 – 10 km

René liep heel fanantiek bij 8km: nog 4! Maar het waren er nog zes….. We haalden steeds dezelfde persoon in die er een soort intervalrace van maakte. (later bleek hij een stuk te hebben afgesneden. Die heeft het ouderlijk huis van Cruijff gemist. We liepen door Betondorp. Bijna liepen we verkeerd, maar het ging net goed! Hier stonden ook veel mensen langs de kant, vooral ook bij het Ouderlijk huis van Cruijff. Mooi! Net voor de 10km kregen we een banaantje en weer water.

10 – 12 km

Jeej! Nog 4 km ;) Weer een gevalletje: we zijn er bijna maar nog niet helemaal….

12 – 14 km

Een meneer die ons eerder inhaalde (en de kortste route koos) moest nog ingehaald worden had ik bedacht. Maar ik wilde ‘m voor de laatste kilometer bewaren. Daar kreeg ik de kans niet voor. De laatste 2km nog wat versneld, we haalden meer mensen in. Ook die oudere meneer met enórm gespierde kuiten die we al eerder hadden gezien. René zei “komop, alles uit de kast” Ik moest lachen en dacht: ‘dan moet er nog wel wat in die kast zitten” (dit kon ik ‘m overigens op dat moment niet vertellen, pas later in de auto) Steil omhoog. Hier liepen we veel mensen voorbij die stuk gingen. Daarna nog helemaal om de Arena (Johan Cruijff Arena) heen. Pfffffffffffff! Nog wat mensen inhalen. Ein-de-lijk de Arena in. Wow! (ik was er nog nooit geweest!) wéér omhoog. Maar nu: op het gras! Laatste stukje. Nog wat mensen voorbij. Hey! Daar staat Erik Scherder! Ik ben zijn boek aan het lezen. En hop naar de finish! Door!

De Finish!

klein2Moe was ik. Vooral moe! We zagen Gijs staan, maakten een selfie en daarna werd ik bibberig en duizelig. Gauw even zitten. (op een stoel waar net iemand op wilde gaan staan om over een hek te klimmen.) René haalde wat drinken, en even later was ik er weer. Het was wel even eng, ik was bang dat ik flauw zou vallen. aren   Nadat ik even gezeten had ging het wel weer en kreeg het koud dus we liepen voorzichtig door. (overigens niemand van organisatie of Rode Kruis die wat zagen..) Trappen op. Hier kregen we wat te drinken, een banaan, een of andere (niet zo lekkere, aldus René) reep. We moesten onze tas met kleren nog ophalen (alles samen in 1 tas gedaan, scheelde weer eentje ophalen) Maar waar ik verwacht had dat de tas netjes terug gegeven zou worden, lagen ze allemaal op de grond en moest je het zelf maar uitzoeken. Zó slordig! Gelukkig vond ik onze tas terug! Lekker naar huis, douchen en rond 12 uur lag ik in bed. Het was een hele leuke run om meegedaan te hebben! Trots op die 14 km hardlopen met twee keer een klein stukje wandelen bij de waterposten. Geprobeerd te genieten (wat best goed ging!) veel gezien en rondgekeken. En weer op plekken geweest waar ik nog niet eerder geweest was! En het Olympisch Stadion: daar hoop ik in oktober weer te komen! IMG_3488

16.1 + 21.1 = Best een eind lopen…

Afgelopen weekend schreef ik me in voor de dam – tot damloop
én de Halve Marathon in Amsterdam.
Ik denk dat het nu volledig naar mijn hoofd is gestegen….

Aan de andere kant.. als ik nu afhaak krijg ik enórme spijt op mijn verjaardag. Want dan had ik kunnen lopen maar omdat ik afhaakte gaat het niet.
Trainen dus!!

 

IMG_3151[1]

 

IMG_3156[1]

Braassemloop

Oorspronkelijk was ik van plan om 10 km te lopen tijdens de Braassemloop in Roelofarendsveen. Helaas waren de omstandigheden er niet naar. Het weer was prachtig hoor, dat was het niet. Helaas ging het erg slecht met mijn opa. Hij is 85 jaar en al een tijd bedlegerig. Het ziet ernaar uit dat we (zeer) binnenkort afscheid van hem moeten nemen. Mijn energie ging de afgelopen dagen dus niet echt naar hardlopen of sporten, maar ik was veel bij hem.
De 10km zou te lang gaan duren, ik zag het ook niet zitten, zo ver. Ik wilde toch graag lopen, dus koos ik voor de 5km. En mijn PR, dat moest eraan. Voor Opa.
Eerst liep ik nog de Gezzinsloop met Emma. Het was geen voorspoedig rondje. Ze viel en moest hard (en lang..) huilen. Medaille dus dik verdiend!

klein2
Daarna was het (bijna) tijd voor mijn loopje. De zenuwen sloegen de laatste paar minuten voor de start nog even toe.
‘s Morgens had mijn moeder de loop al omgedoopt tot ‘over-opa-loop’ ipv Braassemloop.

0-2 km

Na de start liep ik al snel als één van de achtersten. WTF! Riep iemand achter me ineens. Ik ben gewoon bijna de laatste. Mijn reactie was ‘dat ligt ook aan hoe groot de loop is’ De eerste 2 km bleef ik een beetje bij haar in de buurt lopen. Af en toe hadden we een kort gesprekje. Over auto’s die per sé NU moesten inhalen, of fietsers die bellend voorbij kwamen. Na een km of 2 ben ik doorgelopen en ben ik haar ‘kwijtgeraakt’

klein1

2-3 km

De lopers van de halve marathon kwamen erbij, we liepen langs de Braassem en er was genoeg te zien. Bijna op de helft zijn is fijn!
Ik wist hoe snel ik moest lopen voor een PR, maar was langzaam begonnen. Er stonden mensen langs de weg met een bekertje water. Eigenwijs als ik was wilde ik lopend drinken, wat me bijna een hoestbui opleverde.
Nu moest het wel gaan gebeuren. Ik kon mijn tempo wat opvoeren en ging wat mensen inhalen.

3-5 km

Ik liep lekker, ik kon steeds ietsjes sneller gaan. Op de laatste 1,5km dacht ik: nu moet het gebeuren. Lopen nu! En ik hield vol. Ik zag nog een bekende verkeersregelaar. Geen idee of zij me herkende, hardlopend en zo onder mijn petje.
De laatste bocht was er al snel (ik dacht dat we nog een straat verder moesten) En ik zag Gijs, Emma en Lieke al staan. Ik zwaaide.

Finish

En ineens was hij er alweer. De finish. Gelukkig kon ik nog sprinten het laatste stukje. En toen kwamen de tranen. Huilend over de finish. Een PR. Voor opa! Een medaille kreeg ik deze keer helaas niet. Wel een mooie bos paarse tulpen.

route

Zandvoort CircuitRun

Er was prachtig weer voorspeld. Zonnig met windkracht 3. Veel beter dan met de Circuitrun vorig jaar. Toen was het bar en boos las ik overal. Maar nu gelukkig prima weer! Ik zou (voor het eerst dit jaar!) in mijn thshirt gaan lopen.
‘s Morgens was het nog fris, (zeg maar; koud!) dus de kidsrun liep ik lekker met een jasje aan. Het was super georganiseerd.
Ik had al gehoord dat het heel leuk was. Maar zó leuk had ik niet verwacht.

klein5Leuke warming up, ruim opgezet en leuk met auto’s voorop (die wij dus niet echt gezien hebben)
Emma deed het super snel, en brak haar persoonlijk record. Ze liep 1 minuut per kilometer sneller dan de vorige keer. Niet gewandeld en alleen maar plezier gehad. Ik denk dat het scheelde dat het niet zo enorm druk was in het startvak.

klein1
Een half uurtje later was ik aan de beurt. Het startvak was een stuk voller en het was best fris in mijn thsirt. Maar van net wist ik dat het na de bocht lekker in het zonnetje lopen zou worden. En toen was het heerlijk! Na 500meter stond er een ‘boog’ en vroeg een meisje: “was dit al 1 kilometer?” Helaas ;)
De eerste ‘berg’ op zag ik iemand uitvallen, die zwabberde echt naar de boarding. Hij liep niet alleen en er gingen mensen naar hem toe.
Ik liep achter 2 dames die vertrokken met een pace van 6:50 en dat leek me wel wat. Ik bleef ze de hele tijd in de gaten houden, maar uiteindelijk gingen ze langzamer lopen. Na ruim 2,5 km was er een waterpost en daarna was ik ze kwijt. Ik ben lekker doorgelopen. Steeds een beetje sneller.
Ik heb rustig in het rond gekeken, genoten, gezien en geobserveerd.
Op een gegeven moment was er een splitsing. Nog 1 km te gaan! Met een lus, onder een tunneltje door en een flink steil bergje op.klein3
En daarna was de finish er al! Ik dacht dat er 2 bogen waren en de finish bij de tweede was. Maar dat was dus niet. En ‘dus’ ging ik te laat sprinten. Met mijn arm omhoog over de finish, ik ben benieuwd naar de finishfoto. Blijkbaar zag het er leuk genoeg uit, want mijn naam werd genoemd.
Heerlijk gelopen, lekker genoten. Niet te gek, ik had misschien wat sneller kunnen gaan. Van tevoren was ik nogal ‘bang’ voor alle heuvels en ik had gehoord dat een PR er niet in zou zitten. Dat PR liep ik wel, maar niet ‘ruim’
klein2
Na de finish nog een stuk doorlopen voor een mooie medaille en daarna op zoek naar Gijs en de kinderen.
We lunchten aan het strand (dat duurtde láng!! 50 minuten voor we ons eten hadden…) Daarna nog even over het strand. Wat was het een gaaf gezicht om ál die lopers over het strand te zien gaan. Er kwam ook geen einde aan. Meer dan een uur een stroom van lopers het strand op.
Ik vond het een hele gave loop. De sfeer was goed, relaxed. Genoeg ruimte (ondanks dat waren er nóg mensen die over het gras gingen om je in te halen…) Prima voorzieningen. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar! Een aanrader!

klein4

De 11 van Alphen

Na een zeer slechte voorbereiding was het gisteren zover. De langverwachte 20 van Alphen. Afgelopen week zijn we allemaal ziek en naar geweest en is er van hardlopen weinig terecht gekomen. Zaterdag deed ik een ‘loslooprondje.’ Toen zakte de moed me helemaal in de schoenen. Pfff. 2,5 km in tempo slak en nog doodmoe. Maargoed, wie A zegt (zich inschrijft) moet ook B zeggen (lopen!)
Zondagmorgen liep ik eerst de Kidsrun met Emma. Ze vond het súper spannend en heeft ook een stukje lopen huilen (ik wilde eigenlijk niet lopen….) Maar uiteindelijk deed ze het prima! Met een mooi medaille en thuis een bosje bloemen. Knappe meid!
Emma

Smiddags was het mijn beurt voor de 10km. Op het terras van tevoren nog in het zonnetje, maar op weg naar de start begon het al te regenen. En toen het startschot klonk regende het echt. Bah! Omdat ik met Bezemer meeliep mochten we starten in het Businessvak, helemaal vooraan. Leek ideaal, maar na de start bleek dat je aan alle kanten met een bloedgang ingehaald werd.

klein1

0-2 km

Druk. Kijken waar we zijn. Hoe loop ik lekker, en wie loopt er bij me in de buurt.

2-4 km

Lang het Aarkanaal, gelukkig voor de wind. Ik was bang dat we op dit stuk tegenwind zouden hebben. En het is al zo’n lang, zwaar stuk.

4-6 km

Inmiddels is het opgehouden met zachtjes regenen. Het waterpunt stond pas bij 5,5 km, en dat was verder dan ik hoopte. (en wat beloofd was) Inmiddels liep ik samen met iemand van de hardloopgroep. We spraken niet veel, maar liepen wel ongeveer hetzelfde tempo.

7-8 km

Op weg naar de sportschool waar we met de hardloopgroep vanuit liepen. We hadden een stuk tegenwind en het was zwaar en ik kreeg het koud!

8-9 km

We zijn er bijna, maar nog niet helemaal.

klein2

9-10 km

Echt wel moe en op. Het laatste stuk door het Centrum ging goed, daar was vanalles te zien en te horen. Maar wat was het zwaar. Ik was door en door nat en was Gijs aan het zoeken. Die vond ik uiteindelijk kort voor de finish. Lopen wat je nog hebt en onder de finishboog door! Did it!
Langzamer dan ik had gehoopt. Maar hey! Gistermorgen dacht ik niet dat uberhaupt de finish zou halen!

nailed idNa de finish en wat water terug naar de verzamelplek van de loopgroep, en daar even een drankje. Ik wisselde mijn natte en koude shirts voor iets droogs.
Onderweg naar huis kreeg ik het zó koud! Hele blauwe handen en blauwe lippen…Thuis gelijk onder de douche, en daarna even opwarmen in bed. man wat had ik het koud!
Weer beneden was ik nog even aan het bibberen, maar na een kopje thee ging het wel weer prima.
Wat was het zwaar! Maar ook wel leuk ;) Achteraf ;)
Op naar de volgende?!klein3

 

@ woonthier


Saskia - getrouwd - Mama van 2 mooie meiden van 4 en 1 - Labrador Benco - muziek - watersport - haken - fotograferen - Hardlopen! Hopelijk #saskiaruns151017!
Follow Me on Pinterest
Categorieën
Archief